Speelse gids

Guide + Play van Harman Kardon

Je zou denken dat er nu inmiddels genoeg gps-ontvangers op de markt zijn. Maar er blijven bedrijven die nu alsnog inspringen op de draagbare navigatierage. Bijvoorbeeld Harman Kardon, bekend van de betere hifi-installaties en entertainmentsystemen voor auto’s.

Hun nieuwste aanwinst is een portable navigatiestation dat de naam Guide + Play draagt. Deze gadget navigeert door heel Europa. De kaarten zijn geïnstalleerd op een 2 GB flashdiskette, maar Harman Kardon gaat ervan uit dat de gebruiker ook geheugen gebruikt om onderweg mp3’tjes en videobestanden te bekijken. Dat laatste natuurlijk alleen op de parkeerplaats en niet in de rijdende auto. De specs: een tien inch scherm, USB 2.0 verbinding en een ingebouwde TMC-module voor actuele verkeersinformatie. Verkrijgbaar vanaf deze maand voor 499 euro.

Marc Hijink

Meer navigatieoplossingen op nrc.nl/hebben