Gustavo Dudamel

Gustavo Dudamel De opwindende Venezolaanse dirigent Gustavo Dudamel (26), pas benoemd tot de toekomstige chef van het Los Angeles Philharmonic Orchestra, maakt tijdens zijn bliksemcarrière die hem al voor allerlei wereldorkesten bracht, een korte stop bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Hij dirigeert Le tombeau de Couperin van Ravel, het Tweede pianoconcert van Liszt met solist Kirill Gerstein en Le sacre du printemps van Stravinsky. Rotterdams Philh. Orkest: 18 mei 20u15 De Doelen Rotterdam. Res.: 010-2171717 Venezuelan conductor Gustavo Dudamel conducts The Sinfonica de la Juventud Venezolana Simon Bolivar orchestra during a rehearsal at the Culture and Congress Center in Lucerne, Switzerland, Friday, March 23, 2007. Dudamel and the orchestra will present their Swiss debut while opening the Lucerne Festival on March 24. (AP Photo/Keystone/Sigi Tischler) Associated Press

De opwindende Venezolaanse dirigent Gustavo Dudamel (26), pas benoemd tot de toekomstige chef van het Los Angeles Philharmonic Orchestra, maakt tijdens zijn bliksemcarrière die hem al voor allerlei wereldorkesten bracht, een korte stop bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Hij dirigeert Le tombeau de Couperin van Ravel, het Tweede pianoconcert van Liszt met solist Kirill Gerstein en Le sacre du printemps van Stravinsky.

Rotterdams Philh. Orkest: 18 mei 20u15 De Doelen Rotterdam. Res.: 010-2171717