FOTOGRAFIE

Inl www.fotofestivalnaarden.nl Meisje met siamese kat Foto Walter Blum/Spaarnestad Photo Alleen te gebruiken bij publicaties over het Epson FotoFestival Naarden 2007 Spaarnestad

Foto Festival Naarden Het Epson FotoFestival Naarden 2007 maakt van de 10de editie een verrassende mix van gevestigde namen en opkomend talent in de Nederlandse fotografie. Onder de titel Emoticon brengt het festival een lofzang op het gevoel, een thema dat in tientallen exposities zal worden uitgewerkt. Bezoekers kunnen genieten van werk van Ata Kando, Peter Martens, Geert van Kesteren, Erwin Olaf, Cornelie Tollens en Thijs Wolzak. Zoals ze zich ook kunnen laten verrassen door de visie van jongere fotografen als Anke van Iersel, Roderik Henderson, Anouk Kruithof, Niels Stomps, Awoiska van der Molen en Dirk Kome.

Inl www.fotofestivalnaarden.nl