Cavalia

Cavalia Meisjes en andere paardenliefhebbers haasten zich naar de grootste paardenshow Cavalia. De show gaat over het wonder van het contact tussen paard en mens. Er draven indianen, er denderen Romeinen voorbij, cowboys en Mongolen galopperen. Ook is er briljante klassieke dressuur te zien. Het is beurtelings imponerend en vertederend. Ontroerend zijn de momenten waarop paard en mens in perfecte harmonie met elkaar spelen. T/m 27 mei in de Big Top tent, Amsterdam ZO (naast de Arena). Info 0900-3005000 of www. cavalia .nl. Amsterdam, 02-05-2007, Premiere van Paarden-multimedia spektakel Cavalia. foto's Michael Kooren

Meisjes en andere paardenliefhebbers haasten zich naar de grootste paardenshow Cavalia. De show gaat over het wonder van het contact tussen paard en mens. Er draven indianen, er denderen Romeinen voorbij, cowboys en Mongolen galopperen. Ook is er briljante klassieke dressuur te zien. Het is beurtelings imponerend en vertederend. Ontroerend zijn de momenten waarop paard en mens in perfecte harmonie met elkaar spelen.

T/m 27 mei in de Big Top tent, Amsterdam ZO (naast de Arena). Info 0900-3005000 of www. cavalia .nl.