Beyoncé

Beyoncé Dat krijg je als je je moeder als styliste inhuurt: Beyoncé Knowles verpakt haar tweede solo-album B’Day in een van de lelijkste hoezen ooit. Zingen kan de voormalige frontvrouw van Destiny’s Child gelukkig zonder ouderlijke hulp, hoewel haar vader Mathew co-producent is van haar show. Curieuze bijkomstigheid is dat de hoofdrolspeelstel uit het op The Supremes geënte Dreamgirls een dag later in hetzelfde Rotterdamse sportpaleis wordt gevolgd door de echte Diana Ross. 18 mei Ahoy, Rotterdam. Beyonce performs at the 2006 American Music Awards in Los Angeles, on Tuesday, Nov. 21, 2006. (AP Photo/Kevork Djansezian) Associated Press

Dat krijg je als je je moeder als styliste inhuurt: Beyoncé Knowles verpakt haar tweede solo-album B’Day in een van de lelijkste hoezen ooit. Zingen kan de voormalige frontvrouw van Destiny’s Child gelukkig zonder ouderlijke hulp, hoewel haar vader Mathew co-producent is van haar show. Curieuze bijkomstigheid is dat de hoofdrolspeelstel uit het op The Supremes geënte Dreamgirls een dag later in hetzelfde Rotterdamse sportpaleis wordt gevolgd door de echte Diana Ross.

18 mei Ahoy, Rotterdam.