Azuloscurocasinegro

Azuloscurocasinegro De eerste film van Daniel Sánchez Arévalo (Madrid, 1970) subtiel en fijngevoelig noemen, klinkt bijna te groot en te zwaar voor zijn verhaal over de haat-liefde intimiteit tussen vaders, zoons, broers, schoolvrienden. De nuances die hij in die soorten liefde aanbrengt zijn ook Azuloscurocasinegro (donkerblauwbij nazwart), nauwelijks waarneembaar. En dat zwart slaat op het randje zwarte humor waarmee Sánchez Arévalo de vriendschap tussen Jorge en jeugdvriend Israel omkadert. Met: Quim Gutíerrez, Marta Etura, Antonia de la Torre. In: 5 bioscopen. Azulo casi negro (2007) Scene uit film Estanis Nu

De eerste film van Daniel Sánchez Arévalo (Madrid, 1970) subtiel en fijngevoelig noemen, klinkt bijna te groot en te zwaar voor zijn verhaal over de haat-liefde intimiteit tussen vaders, zoons, broers, schoolvrienden. De nuances die hij in die soorten liefde aanbrengt zijn ook Azuloscurocasinegro (donkerblauwbij

nazwart), nauwelijks waarneembaar. En dat zwart slaat op het randje zwarte humor waarmee Sánchez Arévalo de vriendschap tussen Jorge en jeugdvriend Israel omkadert.

Met: Quim Gutíerrez, Marta Etura, Antonia de la Torre. In: 5 bioscopen.