1 uit eten met iens

Delice

Kaatsbaan 25, MaarssenTelefoon (0346) 284534Keuken open 17.30-22.00, zo-ma geslotenGem. prijs 3-gangen à la carte 33,30 euroCategorie: Hip

Bij muurverlichting die telkens van kleur verandert, prikken gasten in Nederlands-Franse gerechten, van op het karkas gebakken piepkuiken tot mulfilet op doperwtenpuree. Vlees, vis of vegetarisch: de kleine, geregeld wisselende kaart houdt met alle voorkeuren rekening. Even invoelend als de kok zijn de obers en serveersters. Hun timing wat betreft bestellen en serveren is perfect.

uitstekend | De ambiance was ontspannen en de bediening spontaan. Het personeel, bedienend en kokend, nam ruim de tijd om uitleg te geven en toen wij weggingen kwam de kok nog even naar de deur om te vragen of alles naar wens was gegaan. (19-03-2007 R. A. te Utrecht)

goed | Ik vond de keuze op de kaart wel wat beperkt. Ook had er van mij meer groente bij de gerechten mogen zitten. Wij misten wel een wijnkaart. Als de bediening wat meer klasse krijgt en de wijnkaart wordt geïntroduceerd is het absoluut een toppertje. (30-01-2007 S. P. te Maarssen)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens