Who’s next

Who’s next Gast is Geert Wilders, fractieleider van de PVV. Hij kreeg dreigementen omdat hij had gezegd dat de helft van de Koran verscheurd kon worden. Presentator Robert van de Roer vraagt Wilders of hij zich kan voorstellen dat mensen zich beledigd voelen na zo’n uitspraak. Hans van Breukelen zei gisteren: „AZ moet winnen. Ik heb niets met die club uit Amsterdam.” Who’s Next is vandaag te zien om 13.40, 17.45 en 00.00u. op RTL 7 en permanent via nrc.nl en rtl.nl. who’s next vandaag op tv Geert Wilders zegde onlangs een parlementaire reis naar Pakistan af. Wilders werd bedreigd omdat hij had gezegd dat de helft van de koran verscheurd kon worden. Presentator Robert van de Roer vraagt of Wilders zich kan voorstellen dat mensen zich beledigd voelen na zo’n uitspraak. Het gesprek zal ook gaan over de AIVD. RTL Z: 13.40, 17.45, 0.00 uur en de hele dag op nrc.nl en rtl.nl Gisteren zei Hans van Breukelen: „AZ moet winnen. Ik heb niets met die club uit Amsterdam.” Den Haag:28.3.7 PVV-leider Geert Wilders. © foto Roel Rozenburg Rozenburg, Roel

Gast is Geert Wilders, fractieleider van de PVV. Hij kreeg dreigementen omdat hij had gezegd dat de helft van de Koran verscheurd kon worden. Presentator Robert van de Roer vraagt Wilders of hij zich kan voorstellen dat mensen zich beledigd voelen na zo’n uitspraak.

Hans van Breukelen zei gisteren: „AZ moet winnen. Ik heb niets met die club uit Amsterdam.”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40, 17.45 en 00.00u. op RTL 7 en permanent via nrc.nl en rtl.nl.