Protest tegen reorganisaties

Protest tegen reorganisaties Rotterdam, 15 mei. Voor het begin van de aandeelhoudersvergadering van levensmiddelenbedrijf Unilever, vanmorgen in het WTC in Rotterdam, protesteerden ongeveer 25 werknemers tegen de voortdurende reorganisaties. Voorzitter Henk van der Kolk van FNV Bondgenoten zei dat er een einde moet komen aan de „voortdurende afbraak van werkgelegenheid”. Toen directeur Peter Paul de Vries van de Vereniging van Effectenbezitters, die zich solidair verklaarde met de actie, met een regenjack van FNV Bondgenoten het WTC binnen wilde, werd hij tegengehouden door de politie, omdat de bond de actie zou beperken tot het plein voor het gebouw. Foto Dirk-Jan Visser (foto: Dirk-Jan Visser / Rotterdam: 15-05-2007): FNV Bondgenoten manifestatie met Unilever-werknemers bij het WTC in Rotterdam, voorafgaand aan de aandeelhoudersvergadering van het concern. De werknemers willen hiermee de directie en aandeelhouders nogmaals wijzen op het werknemersbelang in de toekomstplannen van Unilever. De vakbond heeft ook leden bij ABN AMRO opgeroepen naar de Unilever-manifestatie te komen Visser, Dirk-Jan