Overige Films

Back to the Future (Robert Zemeckis, 1985, VS). Innemende, door Steven Spielberg geproduceerde filmfantasie over een jongen (Michael J. Fox) die door de tijd naar de (ironisch-nostalgisch geportretteerde) jaren vijftig reist en zijn terugkeer bijna bederft doordat hij per ongeluk de romance tussen zijn toekomstige moeder en vader dwarsboomt. Kreeg twee vervolgen. Veronica, 18.25-20.30u.

De boezemvriend (Dimitri Frenkel Frank, 1982, Ned.). André van Duins eerste echte bioscoopfilm werd een unaniem neergesabelde, napoleontische komedie die aansluit op de lange Nederlandse traditie van vaudeville en onderbroekenlol. Ook met Leen Jongewaard. Tien, 21.35-23.20u.

Best in Show (Christopher Guest, 2000, VS). ‘Mockumentary’ (nepdocumentaire) biedt geestig en scherpzinnig portret van de deelnemers aan een hondenshow in Philadelphia. Met Catherine O'Hara. BBC1, 0.30-1.50u.