Onderhoud aan Aalsmeerbaan.

Onderhoud aan Aalsmeerbaan. Schiphol, 15 mei. Schiphol, 15 mei. De Aalsmeerbaan op Schiphol is vanwege onderhoud tot en met 29 mei geheel buiten gebruik. Naast vervanging van de asfaltlaag en het aanbrengen van een zogenoemde anti-skid-laag zal bij het groot onderhoud de verlichting gecheckt worden, de afvoer van het regenwater bekeken worden en zullen er infrastructurele aanpassingen plaatsvinden. Vorig jaar waren er al problemen met de Aalsmeerbaan. Uit voorzorg werd die enkele keren gesloten voor het vliegverkeer, nadat delen van de toplaag van de landingsbaan waren losgeraakt. Zo raakte bij een landing van een KLM-toestel „met hard remmen” de baan beschadigd. (Foto WFA) WFA05:ONDERHOUD AALSMEERBAAN:AMSTERDAM;15MEI2007- (foto 14 mei) De Aalsmeerbaan op Schiphol is vanwege grootonderhoud tot en met 29 mei 2007 geheel buiten gebruik zijn Naast vervanging van de asfaltlaag en het aanbrengen van een anti-skid laag zal bij het groot onderhoud de verlichting gecheckt worden, de afvoer van hemelwater (regenafvoer) bekeken worden en zullen er enkele infrastructurele aanpassingen plaatsvinden. WFA/wc/str. Fotoburo Dijkstra WFA WFA