Londen anno 2007

Londen anno 2007 Londen. Stephen Pound legt zijn jas op de grond voor Hazel Blears, de vrouw in het groene jasje. Zij was gisteren op weg naar haar aanhangers die zich voor het parlementsgebouw in Londen hadden verzameld. Blears is voorzitter van de Britse Labourpartij en maakt „binnenkort” bekend of ze zich kandidaat stelt voor de post van vicepremier. Die positie komt vrij als John Prescott en premier Tony Blair aftreden. Stephan Pound maakt deel uit van het campagneteam van Blears. Er zijn al vijf andere kandidaten voor de post van vicepremier. Foto AFP, Chris Young Stephen Pound, (L) a member the campaign team for Hazel Blears, (2nd R) throws his coat down in front of her as she walks to join supporters outside the Houses of Parliament in London, 14 May 2007, as she prepares to formally enter the race to become Deputy Prime Minister. The position will become vacant as the current incumbent John Prescott announced his intention to resign on the same day as Prime Minister Tony Blair. AFP PHOTO/CHRIS YOUNG beleefdheid manieren hoffelijkheid galant zijn man vrouw verhouding AFP

Stephen Pound legt zijn jas op de grond voor Hazel Blears, de vrouw in het groene jasje. Zij was gisteren op weg naar haar aanhangers die zich voor het parlementsgebouw in Londen hadden verzameld. Blears is voorzitter van de Britse Labourpartij en maakt „binnenkort” bekend of ze zich kandidaat stelt voor de post van vicepremier. Die positie komt vrij als John Prescott en premier Tony Blair aftreden. Stephan Pound maakt deel uit van het campagneteam van Blears. Er zijn al vijf andere kandidaten voor de post van vicepremier.