6 Opbergen

Dat #@*!#^**-snoer! Anti-frunnik clip www.mp3click.nl

Anti-frunnik clip

www.mp3click.nl

De mp3click hoopt een oplossing te zijn voor een grote ergernis van de muziekliefhebber: hoe houd je dat %^%!@-snoer met oordopjes uit elkaar. Elke keer als je je mp3-speler te voorschijn haalt, zit je te frunniken om de boel uit de knoop en in het juiste oor te krijgen. Er zijn opbergdoosjes die je koptelefoon bewaren en het snoer oprollen. Maar de mp3click is handiger, zeggen de uitvinders van dit kleine plastic hulsje. Je trekt het snoer strak en de dopjes blijven mooi naast elkaar zitten, klaar voor vervoer. Wil je weer muziek luisteren, dan volstaat een lichte druk op de mp3click om de dopjes er weer uit te trekken – klaar voor gebruik. Er zijn leveranciers die de kabels van het linkeroortje een stuk korter maken (waarom, dat weet niemand) en gsm-fabrikanten die een microfoontje in het snoer verwerken. Maar de mp3click kan volgens de makers bijna alle formaten aan. (MH)