5 MUZIEKTHEATER

Foto Deen van Meer Boxing Pushkin Apeldoorn: Schouwburg orpheus. Aanvang: 20.00u. Res/inl: 0900-1230123; www.poesjkinfestival.nl Als onderdeel van het Poesjkin Festival kun je vanavond naar Boxing Pushkin van het Hans Hof Ensemble, Orkest de Ereprijs en Studio Nieuwe Muziek Moskou. Uitgangspunt is het turbulente leven van Alexandr Poesjkin, die tevens rokkenjager, gokker, banneling en veertienvoudig duellist was. Andrea Boll maakt de choreografie, de muziek werd gecomponeerd door vijf jonge Russische componisten, Igor Dronow dirigeert. Foto Deen van Meer Boxing Pushkin door de ereprijs i.s.m. Generale Oost en Studio for New Music Moscow premire 14.05.07 Schouwburg Arnhem choreografie/regie: Andrea Boll deze foto mag vrij van auteursrechtvergoeding gebruikt worden in het kader en gedurende de looptijd van de produktie bij gebruik naamsvermelding verplicht foto en auteursrecht fotograaf Deen van Meer Beroepsvereniging van fotografen GKÄ Oudezijds Voorburgwal 221 1012 EX Amsterdam tel.: 06.53617774 Postbank 3560388 email: deeninbeeld@wanadoo.nl Meer, Deen van

Boxing Pushkin

Apeldoorn: Schouwburg orpheus. Aanvang: 20.00u. Res/inl: 0900-1230123; www.poesjkinfestival.nl

Als onderdeel van het Poesjkin Festival kun je vanavond naar Boxing Pushkin van het Hans Hof Ensemble, Orkest de Ereprijs en Studio Nieuwe Muziek Moskou. Uitgangspunt is het turbulente leven van Alexandr Poesjkin, die tevens rokkenjager, gokker, banneling en veertienvoudig duellist was. Andrea Boll maakt de choreografie, de muziek werd gecomponeerd door vijf jonge Russische componisten, Igor Dronow dirigeert.