4 FILM

Russell Crowe als wiskundige A Beautiful Mind Rotterdam: Zaal B-4, complex Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijd: 19.30-21.45u. Inl: www2.eur.nl/studium Deze op een waar gebeurd verhaal gebaseerde film van Ron Howard werd in 2002 bekroond met vier Oscars. Russell Crowe speelt de wiskundige en Nobelprijswinnaar John Forbes Nash jr., die lijdt aan door de Koude Oorlog gevoede achtervolgingsgedachten. Ook met spionageverwikkelingen en Jennifer Connelly als echtgenote. Het script is gebaseerd op een boek uit 1999 van Sylvia Nasar. Regie: Ron Howard, Verenigde Staten, 2001. Russell Crowe als wiskundige

A Beautiful Mind

Rotterdam: Zaal B-4, complex Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijd: 19.30-21.45u. Inl: www2.eur.nl/studium

Deze op een waar gebeurd verhaal gebaseerde film van Ron Howard werd in 2002 bekroond met vier Oscars. Russell Crowe speelt de wiskundige en Nobelprijswinnaar John Forbes Nash jr., die lijdt aan door de Koude Oorlog gevoede achtervolgingsgedachten. Ook met spionageverwikkelingen en Jennifer Connelly als echtgenote. Het script is gebaseerd op een boek uit 1999 van Sylvia Nasar. Regie: Ron Howard, Verenigde Staten, 2001.