1 uit eten met iens

In de Keuken

Amsterdam: Utrechtsestraat 114 Telefoon (020) 616 74 14Keuken open vanaf 19.00, zo-ma geslotenMinimum vaste menuprijs 35,00 euroCategorie: Rookvrij

Een amuse van broccolipuree met ansjoviskrokantje, prachtige ravioli gevuld met ossenstaart, gegrilde sardines met lente-ui en vrieskruid. Nee, dit is geen driesterrenrestaurant, maar een nieuweling in het centrum die zijn beste beentje voorzet. Eerlijke ouderwetse gastronomie waarbij de gast wordt meegenomen in de passie voor het koken.

uitstekend | Nu drie keer geweest. Heerlijk, lekker geen keuzes hoeven te maken, behalve het aantal gangen dan. Lekkere wijnen, eten op topniveau, enthousiaste bediening en dat voor een hele redelijke prijs, wat wil je nog meer! (09-02-2007 F. G. te Amsterdam)

goed | Jammer dat we best een tijd moesten wachten tussen het voor- en hoofdgerecht. De bediening is vriendelijk. De minimalistische inrichting is wat kil. Ik zou wat meer sfeer willen zien in een restaurant waar het eten zeer goed is! (17-12-2006 G. T. te Amsterdam)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens