Te huur voor al uw congressen

Al Gore, environmentalist and former US presidential candidate, promotes his movie 'An Inconvenient Truth' at The Hermitage in Sydney, 15 November 2006. Gore's film on global warming is now the fourth most watched documentary ever at the Australian box office. AFP PHOTO/Torsten BLACKWOOD AFP

pagina 4 en 5

Rectificatie / Gerectificeerd

Bij de foto’s op de cover van gisteren ontbraken de bijschriften. Op de foto’s waren, van boven naar beneden en van links naar rechts, te zien: Kofi Annan (oud-secretaris-generaal van de VN), Benazir Bhutto (oud-premier Pakistan), Tony Blair (premier Verenigd Koninkrijk), Bono (zanger U2), Jimmy Carter (oud-president VS), Jacques Chirac (president Frankrijk), Bill Clinton (oud-president VS), Al Gore (oud-vicepresident VS), Bianca Jagger (ex-vrouw van Roling Stones-zanger Mick Jagger), koningin Noor (van Jordanië), Natan Sharansky (Israëlische minister) en Craig Venter (president-directeur van Celera Genomics Corporation dat onderzoek doet naar DNA-technologie)