In de rust van RKC - Dordrecht

In de rust van RKC - Dordrecht Waalwijk . Fotograaf Merlin Daleman, freelancer voor nrc.next, was gisteren aanwezig bij de play-offs tussen RKC Waalwijk en FC Dordrecht om een plaats in de eredivisie. Er waren 5531 supporters op de wedstrijd afgekomen. Uit voorzorg was de Mobiele Eenheid paraat. Na afloop van de eerste helft verliet Daleman het Mandemakers stadion, waar hij bij de hoofdingang zeven ME-medewerkers op de grond aantrof. „Een lens, ze zochten een lens”, vertelt Daleman. „Op handen en voeten, met zaklantaarns. Dat hebben ze zeker tien minuten volgehouden.” Of de lens is gevonden, weet Daleman niet. Ook bij de politie voor de regio Midden en West-Brabant was dit gisteravond niet bekend. Foto Merlin Daleman Nederland, Waalwijk, 13-05-07 Een lid van de Mobiele Eenheid heeft haar contactlens laten vallen, collega's helpen mee zoeken. Mandemakers stadion, RKC vs FC Dordrecht. © Foto Merlin Daleman Daleman, Merlin

. Fotograaf Merlin Daleman, freelancer voor nrc.next, was gisteren aanwezig bij de play-offs tussen RKC Waalwijk en FC Dordrecht om een plaats in de eredivisie. Er waren 5531 supporters op de wedstrijd afgekomen. Uit voorzorg was de Mobiele Eenheid paraat.

Na afloop van de eerste helft verliet Daleman het Mandemakers stadion, waar hij bij de hoofdingang zeven ME-medewerkers op de grond aantrof. „Een lens, ze zochten een lens”, vertelt Daleman. „Op handen en voeten, met zaklantaarns. Dat hebben ze zeker tien minuten volgehouden.” Of de lens is gevonden, weet Daleman niet. Ook bij de politie voor de regio Midden en West-Brabant was dit gisteravond niet bekend.