5 CABARET & DINER

Cultuur met Mes & Vork Huizinge: De Plaats Melkema. Tijd: 20.00-23.00u. Kaarten: 49,50 euro excl. dranken. Res: 0595-447100 & deplaats@melkema.com Diner met tussen de gangen door cabaret door Gili en Trio Kloosterboer met als ceremoniemeester Arno van der Heyden. Vooraf: proeverij van diverse koude Italiaanse voorgerechten. Hoofdgerecht: per tafel geserveerde schalen met vlees, vis en vegetarische gerechten. Daarbij risotto met aubergine, en tomaat en patata rosata. Dessert: Italiaans nagerechtenbuffet met o.a taarten en ijs. Arno van der Heyden Foto Wim van der Heyden Heyden, Wim van der

Cultuur met Mes & Vork

Huizinge: De Plaats Melkema. Tijd: 20.00-23.00u. Kaarten: 49,50 euro excl. dranken. Res: 0595-447100 & deplaats@melkema.com

Diner met tussen de gangen door cabaret door Gili en Trio Kloosterboer met als ceremoniemeester Arno van der Heyden. Vooraf: proeverij van diverse koude Italiaanse voorgerechten. Hoofdgerecht: per tafel geserveerde schalen met vlees, vis en vegetarische gerechten. Daarbij risotto met aubergine, en tomaat en patata rosata. Dessert: Italiaans nagerechtenbuffet met o.a taarten en ijs.