4 CABARET

Amsterdam: Bellevue. Tijd: 20.30u. Entree: 10,50/12 euro. Inl: 020-5305301; www.theaterbellevue.nl BIES is het cabaret-try-outpodium in Theater Bellevue. De kleine zaal wordt omgebouwd tot een sfeervolle cabaretclub. Op het programma staan steeds drie optredens van elk 25 minuten plus een ‘extra special act’. Je krijgt een kijkje in de keuken van bekende en nog onbekende cabaretiers, kleinkunstenaars, stand-uppers en muzikanten. Met: Paulien Cornelisse (finalist Leids Cabaret Festival), Roemer van der Steeg, Renee van Bavel & Band. Presentator: Dolf Jansen. Dolf Jansen presenteert

Cabaret try-outpodium BIES

Amsterdam: Bellevue. Tijd: 20.30u. Entree: 10,50/12 euro. Inl: 020-5305301; www.theaterbellevue.nl

BIES is het cabaret-try-outpodium in Theater Bellevue. De kleine zaal wordt omgebouwd tot een sfeervolle cabaretclub. Op het programma staan steeds drie optredens van elk 25 minuten plus een ‘extra special act’. Je krijgt een kijkje in de keuken van bekende en nog onbekende cabaretiers, kleinkunstenaars, stand-uppers en muzikanten. Met: Paulien Cornelisse (finalist Leids Cabaret Festival), Roemer van der Steeg, Renee van Bavel & Band. Presentator: Dolf Jansen.