1 Uit eten met IENS

De Ontmoeting

Graafseweg 27, Nijmegen Telefoon (024) 323 04 66Keuken open 17.00-22.00u.Gem. prijs 3-gangen à la carte 13,00 euroCategorie: Kindvriendelijk, Spaans

Redelijk kaal interieur, maar desondanks heeft De Ontmoeting een aangename sfeer. Het eten mag wat geraffineerder en uitgesprokener, toch smaakt het goed, zeker voor wie zin heeft in een simpel avondje op stap. Daaraan heeft de vrolijke bediening zeker deel: ontspannen, maar vriendelijk verzorgen ze je de hele avond. Doe geen moeite hen het recept van de aïoli (knoflook, knoflook, knoflook) te ontfutselen, dit lukt je niet.

goed | Leuk restaurant om met grotere groepen te eten. Met zijn tweeën is het wat lawaaiig en kun je natuurlijk ook van minder verschillende gerechtjes genieten. Die zijn niet heel speciaal, maar smaken prima. Ook de prijs is erg schappelijk. (14-03-2007 L. van S. te Nijmegen)

uitstekend | Voor een avondje heerlijk genieten moet je naar De Ontmoeting. Leuke sfeer, heerlijke tapas. Misschien zijn niet alle gerechtjes typisch Spaans, maar dat geeft niet want het smaakt lekker, zeker samen met een glaasje Pedro grand wit. (13-10-2006 L. S. te Nijmegen)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens