Radio Voorkeur

Zorg en Hoop. Suriname is in afwachting van het strafproces tegen oud-legerbevelhebber Desi Bouterse, hoofdverdachte van de executie van vijftien tegenstanders, 25 jaar geleden in Fort Zeelandia in Paramaribo. Zorg en Hoop herhaalt daarom de documentaire Van Fort Bomika tot Fort Zeelandia. Afl. 2: Henk Chin A Sen treedt aan als president. Radio 5,17.00-18.00u.

Easy listening. Aandacht voor het programma van het 32ste North Sea Jazz Festival en The Hague Jazz. Verder Soundbite , de solo-cd van mondharmonicaspeelster Hermine Deurloo. Radio 2, 23.02-24.00u.

Simek ‘s nachts. Te gast is Jan Rot (1957), zanger, componist en vertaler. Wat is voor hem de definitie van liefde? Radio 1, 00.00-01.00u.

Italiaanse dag. Tijdens de Italiaanse dag draait Classic FM uitsluitend muziek van Italiaanse componisten, solisten en dirigenten. Het repertoire varieert van Verdi, Puccini en Rossini tot Ennio Morricone, Andrea Bocelli en het kwartet Il Divo. Classic FM, de hele dag.