50 cent

Rijk Visser (15) van www.spunk.nl over het kruis van 50 cent

Ik ben absoluut tegen het christendom. Het liefst zou ik me elke dag omringen met satanisten en geiten offeren aan mijn duivelse anti-God. Verder organiseer ik maandelijks kruistochten, waarbij ik en mijn vrienden de straat op gaan om gelovigen met pek en veren te besprenkelen en met hooivorken te bewerken.

Echter, één lieve christen sparen we steeds als we hem tegen komen. Mijn neger 50 Cent draagt een kruisje om zijn nek, maar zolang hij blijft rappen over het verkrachten van hete booty’s en het doodschoppen van flikkers en wanksta’s (wannabe-gangsters), weten wij niet wat we met hem moeten doen en dat brengt ons compleet in verwarring. Fifty ligt nu onder vuur door een christelijke groepering die vindt dat hij de belichaming van de antichrist is en geen kruisjes meer mag gebruiken om zijn lichaam te sieren. En voor het eerst in mijn leven ben ik het met ze eens. 50, je moet een keuze maken. Een harde neger zoals jij bidt toch niet voor een of andere vredelievende sul aan een kruis? Neen, jij hangt een afgescheurde geitenkop met een swastika erop geschilderd in maagdenbloed om je nek voordat je gaat spitten over het klappen van bitches. Misschien kan je er zelfs een kledinglijn bij fantaseren. Als je je verderfelijke sierraadje afgooit zullen ik en mijn puisterige satanische vriendjes altijd voor je juichen vanuit onze muffe zolderkamertjes, maar als je hem blijft dragen, dan zijn we gedwongen binnenkort ook jou riante crib eens te komen bezoeken...