who’s next

who’s next Henk Vonhoff, lid van de VVD sinds de oprichting. Presentator Monique Snoeijen vraagt aan de enige echte liberaal van Nederland hoe hij denkt over de teloorgang van het liberalisme. En wat vindt Vonhoff van Mark Rutte? Kan hij het liberalisme in Nederland nog redden? En wat valt hem verder op in nrc.next? Jet Bussemaker zei gisteren: „Geert Wilders is de grootste engerd in de Nederlandse politiek.” Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl en rtl.nl. who’s next Henk Vonhoff, lid van de VVD sinds de oprichting. Presentator Monique Snoeijen vraagt aan de enige echte liberaal van Nederland hoe hij denkt over de teloorgang van het liberalisme. En wat vindt Vonhoff van Mark Rutte? Kan hij het liberalisme in Nederland nog redden? En wat valt hem verder op in nrc.next? RTL Z: 13.40, 17.45 uur en de hele dag op nrc.nl en rtl.nl Gisteren zei Jet Bussemaker: „Geert Wilders is de grootste engerd in de Nederlandse politiek” Henk Vonhoff. (Foto NRC Handelsblad, Vincent Mentze) Mentzel, Vincent

Henk Vonhoff, lid van de VVD sinds de oprichting. Presentator Monique Snoeijen vraagt aan de enige echte liberaal van Nederland hoe hij denkt over de teloorgang van het liberalisme. En wat vindt Vonhoff van Mark Rutte? Kan hij het liberalisme in Nederland nog redden? En wat valt hem verder op in nrc.next?

Jet Bussemaker zei gisteren: „Geert Wilders is de grootste engerd in de Nederlandse politiek.”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl en rtl.nl.