In afwachting van een ovatie

In afwachting van een ovatie Trimdon. „Groot-Brittannië is de grootste natie op aarde. Het was een eer om het land te dienen. Ik dank het Britse volk voor de keren dat ik successen boekte. Ik bied mijn verontschuldigingen aan voor de keren dat ik tekort schoot. Veel succes.” Met deze woorden eindigde de Britse premier Tony Blair gisteren de aankondiging van zijn afscheid. Het publiek viel even stil. Blair keek de zaal rond en spreidde zijn armen uit. Het publiek gaf een staande ovatie. lees meer over Blair op pagina 6 en 7 Foto Phil Noble/ AP Photo British Prime Minister Tony Blair grimaces at the local Labour club in Trimdon, England, Thursday May 10, 2007, after announcing his resignation as leader of the Labour Party. Blair's resignation will open the way for a leadership contest which is expected to be won by present Chancellor of the Exchequer Gordon Brown.(AP Photo/Phil Noble, pool) Associated Press

„Groot-Brittannië is de grootste natie op aarde. Het was een eer om het land te dienen. Ik dank het Britse volk voor de keren dat ik successen boekte. Ik bied mijn verontschuldigingen aan voor de keren dat ik tekort schoot. Veel succes.” Met deze woorden eindigde de Britse premier Tony Blair gisteren de aankondiging van zijn afscheid. Het publiek viel even stil. Blair keek de zaal rond en spreidde zijn armen uit. Het publiek gaf een staande ovatie.

lees meer over Blair op pagina 6 en 7