Hanen spelen voetbal

Hanen spelen voetbal In Shenyang, een stad in China, spelen twee hanen regelmatig voetbal in de achtertuin. De eigenaar vond de groene bal drie maanden geleden en gooide hem in zijn de tuin. De hanen zagen de bal en zijn ermee gaan schieten. Dat gaat al heel erg goed. Alleen koppen is misschien nog wat lastig. (foto Reuters/China Daily) A pair of roosters play with a rubber ball in Shenyang, capital of northeast China's Liaoning province May 9, 2007. The roosters have been playing regularly with the ball since the owner found the ball three months ago, according to China Daily. REUTERS/China Daily (CHINA) CHINA OUT REUTERS

In Shenyang, een stad in China, spelen twee hanen regelmatig voetbal in de achtertuin. De eigenaar vond de groene bal drie maanden geleden en gooide hem in zijn de tuin. De hanen zagen de bal en zijn ermee gaan schieten. Dat gaat al heel erg goed. Alleen koppen is misschien nog wat lastig. (foto Reuters/China Daily)