correcties & aanvullingen

Vlag op de foto

In het fotobijschrift Dag van Europa in Roemenië gevierd (donderdag 10 mei, pagina 3) staat dat een militair met de Letse vlag loopt. Dit is onjuist, de militair droeg de vlag van Litouwen (geel-groen-rood). De vlag van Letland is rood-wit-rood.

Nieuwsgierige meisjes

In het stukje tekst Wat zit er achter het hek? bij de rubriek In Beeld (donderdag 10 mei, pagina 16 en 17) staat dat ‘twee nieuwsgierige kinderen’ onder een hek kijken. Het waren echter drie kinderen, zoals duidelijk op de foto te zien was.

UMTS-netwerk

In het stuk Overal en altijd online (9 mei, pagina 34) staat dat KPN 740 miljoen betaalde voor een UMTS-licenties, dat had moeten zijn: 711 miljoen. En KPN investeerde niet een miljard euro in zijn UMTS-netwerk, zoals in de tekst stond, maar enkele honderden miljoenen euro's.