6 neil young

Komt deze cover je bekend voor?

Lekker covertjes luisteren

www.coverclub.nl

Gratis en voor niets kwaliteitsmuziek. Niet illegaal gedownload. Simpelweg aangeboden door aanstormende Nederlandse bands, die zich verzamelen onder de noemer Coverclub. Elk kwartaal nemen enkele bands covers op rond een bepaald thema of van een bepaalde artiest. Ditmaal staat Neil Young centraal, veertig jaar na het verschijnen van de eerste plaat van Buffalo Springfield. De invloed van deze Canadese Dinosaur Sr. op popbands blijft onverminderd groot. Download voor noppes zes Neil Young-covers op het scherpst van de snede. En het hoesje krijg je er ook nog eens bij. Ken je de Groningers van Audiotransparent al? Zij maakten een mysterieuze versie van Old Man. Zeer de moeite waard is de extreem vertraagde versie van Ambulance Blues, door de Utrechtse Gasoline Brothers. Daarnaast zijn ook Ponoka, Leine, Moss en Silence is Sexy van de partij. Genieten. (MM)

Met bijdragen van Olga van Ditzhuijzen, Marleen Luijt en Marjolein Marchal