4 Lekker camp

Presentatoren Mikko Leppilampi (L) en Jaana Pelkonen Foto AFP Hosts Mikko Leppilampi and Jaana Pelkonen (R) pose at Eurovision Song Contest press conference in Helsinki, 02 May 2007. First rehearsals with performers for the semi-finals will start 03 May. AFP PHOTO/LEHTIKUVA / Jussi Nukari / FINLAND OUT AFP

Het Eurovisie Songfestival

Nederland 1, morgenavond

Je moet er van houden, van die overdreven parade van lawaaiige discomuziek en valse noten. Toch kijken miljoenen Europeanen naar het Eurovisie Songfestival, morgen in Helsinki. Hieronder de volgorde van optredens. Op de lege plekken komen de landen die zich gisteravond tijdens de halve finale hebben geplaatst. De uitslag was te laat bekend om af te drukken.

Morgenavond, Nederland 1:20.25u. Mooi! Weer het Songfestival (met Paul de Leeuw)21.00u. Het Songfestival0.20-1.30u Mooi! Weer het Songfestival (Paul de Leeuw)