1 Uit eten met IENS

It Rains Fishes

Noordeinde 123, Den Haag Telefoon (070) 365 25 98Keuken open 12.00-14.30u., 18.00-23.00u., za-zo geen lunch, zo tot 22.00u.Gemiddelde prijs 3-gangen à la carte 40,00 euroCategorie: Vis

De naam verraadt het al: veel vis, en altijd van topkwaliteit. Ook carnivoren komen echter aan hun trekken in dit iets overstyled, hip ingerichte, donkere restaurant met lounge én tuin. Probeer ook eens het huisaperitief, een cocktail van champagne, saphire gin, wodka en lime. Iets moois uit de nieuwe wereld zou niet misstaan op de klassieke wijnkaart.

uitstekend | Prettige en goede maar vooral erg gezellige bediening. Over het eten was ik zeer te spreken, een mooi voorgerecht met diverse hapjes als oesters, kreeft en foie gras. Complimenten voor de Engelse benadering en uitleg van de gerechten voor onze Chileense tafelgenoot. (14-03-2007 M. K. te Maassluis)

uitstekend | ontvangen, alleen bleek onze reservering via de site niet aangekomen. Ondanks de volgeboekte avond, werd er een tafel voor ons bijgezet, van dezelfde kwaliteit als de rest van het interieur. Eten was top. (05-12-2006 C. J. te Den Haag)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens