who's next

who's next Jet Bussemaker, staatssecretaris van Volksgezondheid, Sport en Welzijn (PvdA). Uit een rapport dat zij vanmiddag krijgt, blijkt dat euthanasie afneemt en pijnbestrijding bij terminale patiënten toeneemt. Presentator Robert van de Roer vraagt Bussemaker hoe zij hierover denkt. En hoe gaat zij om met de tegenstellingen met de ChristenUnie over euthanasie? Albert Verlinde zei gisteren: „Ik begrijp Rick Nieman niet. Als hij net als ik meer wil verdienen, dan moet hij meer doen dan alleen maar het nieuws lezen.” Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur, 17.45 uur en 00.00 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl en rtl.nl. Den Haag:7.3.7 Staatssecretaris Bussemaker. © foto Roel Rozenburg Rozenburg, Roel

Jet Bussemaker, staatssecretaris van Volksgezondheid, Sport en Welzijn (PvdA). Uit een rapport dat zij vanmiddag krijgt, blijkt dat euthanasie afneemt en pijnbestrijding bij terminale patiënten toeneemt. Presentator Robert van de Roer vraagt Bussemaker hoe zij hierover denkt. En hoe gaat zij om met de tegenstellingen met de ChristenUnie over euthanasie?

Albert Verlinde zei gisteren: „Ik begrijp Rick Nieman niet. Als hij net als ik meer wil verdienen, dan moet hij meer doen dan alleen maar het nieuws lezen.”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur, 17.45 uur en 00.00 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl en rtl.nl.