Vuile handen

Theater EA speelt het politieke drama Vuile handen (1948) van Jean Paul Sartre (1948) als een strakke thriller, over een terrorist die zijn partijleider vermoordt. Het gaat over idealisme en realisme, over dwang en keuzevrijheid, over eigen verantwoordelijkheid en extreme omstandigheden. De Turks-Nederlandse Tarkan Köroglu bewijst met zijn combinatie van ernst en humor, van suspense en diepgang dat hij behoort tot de regisseurs die er echt toe doen. Tournee t/m 19 mei en in de herfst. Inl: 020-5205310 en www.theatercompagnie.nl. Vuile handen Toneel Turks-Nederlandse regisseur Tarkan Köroglu brengt met zijn groep Theater EA de politieke thriller Vuile handen (1948) van Jean-Paul Sartre. Een terrorist vermoordt de leider van de oppositie, uit jaloezie en uit hunkering naar erkenning. ****- „Theater EA speelt het drama als een strakke thriller. Dat die thriller tevens discussietheater bevat, maakt de voorstelling er niet saaier op, want de personages hebben werkelijk iets op te merken. Opvallend is de aangename combinatie van ernst en humor, van suspense en diepgang, van engagement en muzikaliteit . Köroglu is allang geen belofte meer – hij hoort bij de regisseurs die er echt toe doen.” Anneriek de Jong, 1 mei 2007 Tournee t/m 19/5 en in de herfst. Info: 020-5205310 en www.theatercompagnie.nl

Theater EA speelt het politieke drama Vuile handen (1948) van Jean Paul Sartre (1948) als een strakke thriller, over een terrorist die zijn partijleider vermoordt. Het gaat over idealisme en realisme, over dwang en keuzevrijheid, over eigen verantwoordelijkheid en extreme omstandigheden. De Turks-Nederlandse Tarkan Köroglu bewijst met zijn combinatie van ernst en humor, van suspense en diepgang dat hij behoort tot de regisseurs die er echt toe doen.

Tournee t/m 19 mei en in de herfst. Inl: 020-5205310 en www.theatercompagnie.nl.