Tweede editie Art Amsterdam open

Tweede editie Art Amsterdam open Amsterdam, 10 mei. Een deelnemer aan de kunstbeurs Art Amsterdam, die gisteravond openging in de RAI in Amsterdam, poetst op het laatste moment nog een schilderij bij. Tot en met zondag zijn op de beurs 125 galeries vertegenwoordigd die samen een groot aanbod aan moderne en hedendaagse kunst te koop hebben. Het entreebewijs van de beurs biedt ook gratis toegang tot andere culturele instellingen in Amsterdam, zoals het Stedelijk Museum en Foam. Bezoekers worden naar de binnenstad heen en weer gereden in fonkelnieuwe Audi’s, type A5 en A6. Art Amsterdam hoopt op deze manier een internationaler publiek te bereiken. Foto NRC Handelsblad, Vincent Mentzel ART AMSTERDAM 07. De galeriehouder legt de laatste hand aan een opgehangen kunstwerk ,even voor de offici‘le opening. foto VINCENT MENTZEL/NRCH===F/C==Amsterdam, 9 mei 2007 Mentzel, Vincent