Schönberg Ensemble

De ‘Structural Residence Group’ noemen ze zich. Ze vinden elkaar in één doel: de maatschappij raken, de strijd aanbinden met het academisme, de traditie heroverwegen en intussen elkaar overtreffen. Samen, zo claimen ze, zijn ze de beste Russische componisten van hun generatie. Het Schönberg Ensemble besteedt op 12/5 om 20.30 uur aandacht aan de componisten Kourliandski, Voronov, Filanovski, Safranov en Sioumak, van wie nieuwe werken worden gespeeld o.l.v. R. de Leeuw. Muziekgebouw a/h IJ, res.: (020) 7882010

De ‘Structural Residence Group’ noemen ze zich. Ze vinden elkaar in één doel: de maatschappij raken, de strijd aanbinden met het academisme, de traditie heroverwegen en intussen elkaar overtreffen. Samen, zo claimen ze, zijn ze de beste Russische componisten van hun generatie. Het Schönberg Ensemble besteedt op 12/5 om 20.30 uur aandacht aan de componisten Kourliandski, Voronov, Filanovski, Safranov en Sioumak, van wie nieuwe werken worden gespeeld o.l.v. R. de Leeuw.

Muziekgebouw a/h IJ, res.: (020) 7882010