Opera aan Zee

Het Noordwijkse zomerfestival ‘Opera aan Zee’ biedt dit jaar voor de elfde maal kleinschalige operaproducties met jonge zangers. Strand, zee, duinen en luchten van Noordwijk dienen als natuurlijk decor voor twee weekenden vol openluchtconcerten (gratis) en een aantal operadiners. Er zijn voorstellingen vanaf 16/5 met o.a. Le Donne Vendicate van Piccini, L’Occasione fa il ladro van Rossini en Così fan tutte van Mozart. Inl. over weerscondities en res.: www.operaaanzee.nl Maite Beaumont (Dorabella) Schaefer, A.T.

Het Noordwijkse zomerfestival ‘Opera aan Zee’ biedt dit jaar voor de elfde maal kleinschalige operaproducties met jonge zangers. Strand, zee, duinen en luchten van Noordwijk dienen als natuurlijk decor voor twee weekenden vol openluchtconcerten (gratis) en een aantal operadiners. Er zijn voorstellingen vanaf 16/5 met o.a. Le Donne Vendicate van Piccini, L’Occasione fa il ladro van Rossini en Così fan tutte van Mozart.

Inl. over weerscondities en res.: www.operaaanzee.nl