Latin-American Festival

Latin-American Festival Ondanks het urenlange wachten staat Camila Sepúlveda rechtop. Ze kijkt strak voor zich uit. De hoofdrolspeelster van Rabia(2006) van de Chileense filmmaker Oscar Cárdenas zit al meer dan een jaar zonder werk. Ze brengt haar dagen door met vernederende sollicitaties. Lege gangen in kantoorgebouwen, oppervlakkige gesprekken met andere sollicitanten. De derde editie van het Latin American Film Festival, dat vanavond in Utrecht start, staat in het teken van de Chileense film. 9 t/m 16 mei. Louis Hartlooper Complex, Utrecht. Inl www.laff.nl

Ondanks het urenlange wachten staat Camila Sepúlveda rechtop. Ze kijkt strak voor zich uit. De hoofdrolspeelster van Rabia(2006) van de Chileense filmmaker Oscar Cárdenas zit al meer dan een jaar zonder werk. Ze brengt haar dagen door met vernederende sollicitaties. Lege gangen in kantoorgebouwen, oppervlakkige gesprekken met andere sollicitanten. De derde editie van het Latin American Film Festival, dat vanavond in Utrecht start, staat in het teken van de Chileense film.

9 t/m 16 mei. Louis Hartlooper Complex, Utrecht. Inl www.laff.nl