Fotomuseum

Fotomuseum Het vernieuwde Nederlands Fotomuseum Op de Kop van Zuid, Rotterdam beschikt in zijn nieuwe onderkomen over twee keer zoveel expositieruimte en een zeer geavanceerd fotografiedepot. Op de website van het museum worden als work in progress wekelijks nieuwe foto's uit de collectie toegankelijk gemaakt. Er zijn twee openingsexposities: Dutch Eyes over de geschiedenis van de Nederlandse fotografie en Panorama Las Palmas laat zien hoe de Kop van Zuid in de afgelopen 150 jaar is veranderd. Las Palmas, Wilhelminakade 332, R’dam. Di-vr 10-17u, za en zo 11-17u Opening Nederlands Fotomuseum in gebouw Las Palmas te Rotterdam met de tentoonstelling Dutch Eyes. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Rotterdam, 17 april 2007 Mentzel, Vincent

Het vernieuwde Nederlands Fotomuseum Op de Kop van Zuid, Rotterdam beschikt in zijn nieuwe onderkomen over twee keer zoveel expositieruimte en een zeer geavanceerd fotografiedepot. Op de website van het museum worden als work in progress wekelijks nieuwe foto's uit de collectie toegankelijk gemaakt. Er zijn twee openingsexposities: Dutch Eyes over de geschiedenis van de Nederlandse fotografie en Panorama Las Palmas laat zien hoe de Kop van Zuid in de afgelopen 150 jaar is veranderd.

Las Palmas, Wilhelminakade 332, R’dam. Di-vr 10-17u, za en zo 11-17u