Doe Maar!

Foto: Roy Beusker Doe Maar! De musical Doe Maar ! heeft deze week maar liefs tien nominaties gekregen voor de John Kraaijkamp Musical Awards. Naar het recept van Mamma Mia! is de musical gebaseerd op de liedjes van de gelijknamige popgroep, maar daaromheen is een nieuw verhaal bedacht dat niets met Doe Maar te maken heeft. Iedereen heeft in deze show zijn schitterelementen, van Lennette van Dongen tot Kim-Lian van der Meij. De nummers van Doe Maar lijken speciaal voor de musical geschreven. Tournee t/m 17 juni. Inl 0900-4000 3000 & www.theaterhits.nl. Foto Roy Beusker Foto: Roy Beusker Beusker, Roy

De musical Doe Maar ! heeft deze week maar liefs tien nominaties gekregen voor de John Kraaijkamp Musical Awards. Naar het recept van Mamma Mia! is de musical gebaseerd op de liedjes van de gelijknamige popgroep, maar daaromheen is een nieuw verhaal bedacht dat niets met Doe Maar te maken heeft. Iedereen heeft in deze show zijn schitterelementen, van Lennette van Dongen tot Kim-Lian van der Meij. De nummers van Doe Maar lijken speciaal voor de musical geschreven.

Tournee t/m 17 juni. Inl 0900-4000 3000 & www.theaterhits.nl.