De leukste buurt van Nederland is geen getto 2

De kop `In skyline wil je niet wonen` refereert aan een uitspraak van Martien Kromwijk in het artikel. Die uitspraak heeft een neutraal en feitelijk karakter, die ook voldoet aan de eisen van de interne logica. De kop heeft echter een heel ander karakter, namelijk die van een mening, opvatting, waarin een waardeoordeel zit besloten. De kop boven de overlees: `Ik werk in een soort getto`, refereert aan de uitspraak van Philip Tulleken, dat `de Westkruiskade een soort getto is`. De heer Tulleken werkt in de Milleniumtoren, niet ver van de Westkruiskade. De kop is, in tegenstelling tot de uitspraak van Tulleken, multi-interpretabel. De argeloze lezer, die het artikel nog niet gelezen heeft, denkt dat hier iemand wordt geciteerd die van mening is dat heel Rotterdam een getto is.