De Kift

Noord Hollands meest poëtische vuilnisbakkenorkest speelt als onderdeel van het Tolhuistuinfestival in Amsterdam-Noord. Het programma is gewijd aan ‘Lucebert en de nieuwe generatie’. Ook optredens van David Dramm, Tonnus Oosterhof, Maarten van Poelgeest, Lydia Rood, Quincey, Jackson Maclow Band en Simon Vinkenoog. De Kift speelt een speciaal op Lucebert toegesneden programma. 12 en 13 mei Tolhuistuin, Amsterdam-Noord. www.tolhuistuinfestival.nl DE KIFT t.a.v. KUNSTREDAKTIE FOTO LEX VAN ROSSEN Rossen, Lex van

Noord Hollands meest poëtische vuilnisbakkenorkest speelt als onderdeel van het Tolhuistuinfestival in Amsterdam-Noord. Het programma is gewijd aan ‘Lucebert en de nieuwe generatie’. Ook optredens van David Dramm, Tonnus Oosterhof, Maarten van Poelgeest, Lydia Rood, Quincey, Jackson Maclow Band en Simon Vinkenoog. De Kift speelt een speciaal op Lucebert toegesneden programma.

12 en 13 mei Tolhuistuin, Amsterdam-Noord. www.tolhuistuinfestival.nl