1 Uit eten met IENS

Diep

Schuitendiep 44, GroningenTelefoon (050) 589 00 09Keuken open ma-zo vanaf 17.00u.Internationaal / Wereldkeuken, gemiddelde prijs 3-gangen à la carte 28,00 euroCategorie: Romantisch

Gevestigd aan het Schuitendiep in Groningen. Wat vroeger dienst deed als onderkomen voor monniken, is nu een restaurant. Waar de één spreekt van een aanwinst, begrijpt de ander niet waarom sommige bezoekers zo positief zijn. De bediening is vriendelijk en professioneel met verstand van zaken. Fraai ingericht met open haarden en genoeg ruimte tussen de tafels.

goed | Het was rustig en de bediening was prima. Zelf genoten van een klassieker vooraf: carpaccio. Ook de macadamianoten pasten goed. Mijn tafelgenoot koos de crostini die ook in de smaak viel. Voor herhaling vatbaar! (13-03-2007 H. O. te Groningen)

goed | Leuke sfeer, mooi ingericht, snelle en leuke bediening. Onze voorgerechten waren wat flauw. Als hoofdgerecht had ik eendenborstfilet met rode uien compote en mijn tafelgenoot tournedos met risotto en paddestoelen. Dit was zo goed dat we de kok gelijk het voorafje vergaven. (31-01-2007 J. B. te Groningen)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens