who’s next

who’s next Gast is Albert Verlinde, tv-presentator en theaterproducent. Het is Annie M.G. Schmidt-week. Fan Verlinde vertelt hoe het komt dat Schmidt zo mateloos populair blijft. Wat valt hem verder op in nrc.next? Tom Lanoye zei gisteren: „Met Sarkozy heb ik alvast de lichaamslengte gelijk en met Royal dat ze met een glimlach verliest.” Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur, 17.45 uur en 00.25 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl en rtl.nl who's next Albert Verlinde, tv-presentator en theaterproducent. Foto: Dirk-Jan Visser Laren: 02-04-2003 Albert Verlinden Visser, Dirk-Jan

Gast is Albert Verlinde, tv-presentator en theaterproducent. Het is Annie M.G. Schmidt-week. Fan Verlinde vertelt hoe het komt dat Schmidt zo mateloos populair blijft. Wat valt hem verder op in nrc.next?

Tom Lanoye zei gisteren: „Met Sarkozy heb ik alvast de lichaamslengte gelijk en met Royal dat ze met een glimlach verliest.”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur, 17.45 uur en 00.25 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl en rtl.nl