Van Barneveld niet opgewassen tegen dartrivaal Taylor

NIJMEGEN, 9 mei. Phil Taylor heeft zijn dartrivaal Raymond van Barneveld gisteravond in de tweede groepsfase van de International Dart League een nederlaag toegebracht: 7-4. De Engelsman velde Van Barneveld in Nijmegen met onder meer een negendarter in de laatste leg. `The Power` gooide voor het oog van de tv-camera zeven keer triple 20, een triple 19 en besloot de serie met de gewenste dubbel 12. Taylor eindigde in de eerste ronde als tweede en kwam mede daardoor in een sterke groep terecht met Van Barneveld, Michael van Gerwen en Darryl Fitton. De laatste won later op de avond in deze `poule des doods` overtuigend met 7-2 van de jonge Van Gerwen. Van Barneveld en Van Gerwen waren de enige Nederlandse darters die de laatste zestien haalden.