De familie Jusuf als cause célèbre

De familie Jusuf als cause célèbre Shpresa en Jusuf Raba poseerden gisteren met hun drie kinderen in de Franse stad Gray. Het gezin uit Kosovo heeft vijf jaar zonder geldige papieren in Frankrijk gewoond (waar de jongste twee zijn geboren), werd vier maanden geleden het land uitgezet en keerde onlangs illegaal weer terug. Het gezin krijgt hulp van een Franse hulporganisatie die zo ook het uitzetten van illegalen aan de kaak wil stellen. Foto AFP, Jeff Pachoud Shpresa (L) Jusuf Raba (R) and their children, a Kosovar family who was expelled from France four months ago for not having officials papers, pose in the central France town of Gray, as the family come back today in the city. The Raba family who was expelled after spending five years in France, re-entered the country illegally in April and is supported by the French Reseau Education Sans Frontieres (RESF). AFP PHOTO JEFF PACHOUD AFP