6 ultravrouwelijk

Is het een tas? Nee, een notebook!

Ego-MC notebook

www.ego-lifestyle.com, 9.995 euro

Hoe hip kan een notebook zijn? Het antwoord is: grenzeloos. De Ego is een notebook die, als je hem dichtklapt, net een handtas lijkt. Hij heeft elegante ronde vormen en een geïntegreerd handvat. Chic staat het zeker, als je hem op tafel legt en nonchalant openvouwt. Vanaf morgen is bovendien een limited edition van de Ego op de markt: de Ego-MC. Couturier Monique Collignon maakte speciale ontwerpen voor de omhulsels van de notebook. Handgemaakte leren skins die bij elke outfit passen, omdat ze verwisselbaar zijn. Kies voor een set skins van zwart lakleer en wit leer óf goudkleurig en zwart leer en combineer naar hartelust met stijlvolle outfits. De Ego-MC is een kostbare investering. Dat wel. Maar de kans dat iemand jouw hipheid overstijgt, is nihil. En: hij wordt geleverd in een zwarte giftbox met een persoonlijk geschreven kaart van Monique Collignon. (MM)