5 LEZING

5 LEZING Het geheim van Hollywood Rotterdam: Zaal De Unie. Tijd: 20.00u. Res/inl: www.rrkc.nl Waarom kan in Nederland niet elk jaar een succesfilm worden gemaakt? Regisseur Paul Ruven, maker van o.a. de bioscoophit Filmpje met Paul de Leeuw, schrijft dit toe aan het feit dat zijn collega’s niet weten hoe zij een film doeltreffend moeten opbouwen en afronden. Sinds zijn verblijf van enkele jaren in Los Angeles weet Ruven wat het euvel is. De schrijvers van de succesfilms Alien, The Godfather en Fatal Attraction hanteren een formule die bijna altijd doel treft. Filmpje: een succesformule

Het geheim van Hollywood

Rotterdam: Zaal De Unie. Tijd: 20.00u. Res/inl: www.rrkc.nl

Waarom kan in Nederland niet elk jaar een succesfilm worden gemaakt? Regisseur Paul Ruven, maker van o.a. de bioscoophit Filmpje met Paul de Leeuw, schrijft dit toe aan het feit dat zijn collega’s niet weten hoe zij een film doeltreffend moeten opbouwen en afronden. Sinds zijn verblijf van enkele jaren in Los Angeles weet Ruven wat het euvel is. De schrijvers van de succesfilms Alien, The Godfather en Fatal Attraction hanteren een formule die bijna altijd doel treft.