Who’s next

who’s next vandaag op tv Tom Lanoye, schrijver. De Libris Literatuurprijs 2007 is uitgereikt. Presentator Robert van de Roer spreekt met genomineerde en verliezer Tom Lanoye. Wat had hij gedaan met die 50.000 euro als hij had gewonnen? En wat is hem verder opgevallen in nrc.next? RTL Z: 13.40, 17.45, 00.25 uur en de hele dag op nrc.nl en rtl.nl Gisteren zei Henny Huisman: „Jammer dat Royal het niet geworden is want ik hou van vrouwen. Vrouwen zijn punctueel.” Tom Lanoye, schrijver

Tom Lanoye, schrijver. De Libris Literatuurprijs is uitgereikt. Presentator Robert van de Roer spreekt met genomineerde en verliezer Tom Lanoye. Wat had hij gedaan met 50.000 euro als hij had gewonnen? En wat is deze Vlaming verder opgevallen in nrc.next?

Henny Huisman zei gisteren: „Jammer dat Royal het niet geworden is, want ik houd van vrouwen. Vrouwen zijn punctueel.”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur, 17.45 uur en 00.25 uur op RTL 7 en permanent via nrc.nl en rtl.nl.