The Queen op bezoek bij Bush

The Queen op bezoek bij Bush Washington. De Britse koningin Elizabeth II (midden) en de Amerikaanse president Bush (rechts) inspecteren de presidentiële garde tijdens een ceremonie in de tuin van het Witte Huis. Bush maakte een grapje tegen de koningin, toen hij zich versprak in zijn toespraak. Hij zei: „U hielp onze natie haar tweehonderdjarig jubileum te vieren in 17... eehh 1976”, en gaf de schuld aan de koningin die hem „aankeek zoals alleen een moeder dat bij haar kind doet”. Het is de vijfde keer dat koningin Elizabeth op staatsbezoek is in de VS. Foto AFP Britain's Queen Elizabeth II (C) and US President George W. Bush (R) review the Old Guard as they participate in an arrival ceremony on the South Lawn of the White House 07 May 2007 in Washington, DC. Bush and thousands of dignitaries welcomed the queen to the White House with an honor guard and 21-gun salute ahead of a glittering state dinner. AFP PHOTO/Jim WATSON AFP