Radio Voorkeur

De Avonden. Na Boogie Nights, het muzikale universum van Stoffer en Bentz, een gesprek met dichter Anton Ent over zijn bundel Man van twee wegen, gedichten geënt op de psalmen. Ook een gesprek met dichter F. Starik over zijn nieuwe bundel Songloed. En Eus leest voor uit zijn eind dit jaar te verschijnen debuutbundel Gedwongen omgang. Radio 6, 19.02-22.00u.

Kunststof. Te gast is Bob Witman, hoofdredacteur van Dag, Nederlands vierde gratis dagblad, dat vandaag voor het eerst verscheen. Radio 1, 19.04-20.00u.

Casa Luna. Nico Visser is te gast in Casa Luna. Hij wordt de Al Gore van het duurzaam toerisme genoemd.

Visser is lector aan de Internationale School voor Toerisme in Breda en werkt sinds vorig jaar ook als Landbouwraad in Pretoria. Hij stond als duurzaamheidsmanager bij touroperator TUI aan de basis van duurzaamheid in de toeristenbranche.

Presentator Lex Bohlmeijer praat met hem over reizen, het milieu en zijn functie als landbouwraad in Pretoria met ambtsgebied Zuid-Afrika en Zambia. Radio 1, 0.00-0.45u.