Overige Films

National Lampoon’s Vacation (Harold Ramis, 1983, VS). Door het satirische tijdschrift National Lampoon geïnspireerde klucht vol komische ongelukjes. Familie ‘Average’ vertrekt per auto van Chicago naar Californië om zich daar te vermeien in een pretpark. Met Chevy Chase, Beverly d’Angelo. Veronica, 18.40-20.30u.

Little Nicky (Steven Brill, 2000, VS). Adam Sandler als simpele duivelszoon die zijn twee kwaadaardige, in New York huishoudende broers tot de orde moet roepen in veelal als smakeloos omschreven komedie. Ook met Harvey Keitel, Patricia Arquette. Tien, 22.05-23.35u.

Agnes und seine Brüder (Oskar Roehler, 2004, Duitsland). Afwisselend romantisch, zwart-komisch en pervers melodrama over drie verknipte broers en een vader zou een kritische analyse bieden van het huidige Duitsland en zijn sociaal-politieke problemen. Met Martin Weiss, Moritz Bleibtrau, Herbert Knaup. Arte, 22.45-0.35u.